shockwavetherapie Groningen

Locatie shockwavetherapie Groningen

Shockwavetherapie Groningen is gelegen in de wijk ‘Laanhuizen’ in Groningen stad, vlakbij het Stadspark en in een zijstraat van de Paterswoldseweg. Shockwavetherapie Groningen is een onderdeel van Thetra, centrum voor therapie en training. Met fysiotherapie, MSK-arts, medische trainingstherapie, echografie en meer specialisaties.

  • Komend vanaf het zuiden van Groningen, richting ringweg West, volg de afslag Martinihal, Leonard Springerlaan.
  • Bij de stoplichten links afslaan, de Patersowoldseweg op.
  • Neem de 3e afslag links, Koeriersterweg.
  • Neem vervolgens de 1e afslag links (Gijzelaarslaan).
  • Na 50 m. vind u de Onderduikersstraat aan uw linkerhand (deze kant is eenrichtingsverkeer, u dient om het gebouw te rijden).

Parkeergelegenheid In de gehele wijk (Laanhuizen) geldt betaald parkeren. Thetra heeft een eigen parkeerplaats aan de Onderduikersstraat voor een beperkt aantal auto’s. Als u om het gebouw heen rijdt komt u bij de parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw.


Twee vormen van shockwave.

Er bestaan twee vormen van shockwave:
de FSWT (gefocusseerde shockwave) en de RSWT (radiale shockwave).

De praktijk fysiotherapie THETRA, heeft beide type apparatuur in huis en behandeld al geruime tijd patiënten met zowel de radiale en gefocusseerde shockwavetherapie. Bij elke klacht beoordelen wij welke vorm van shockwave geschikt is of we in combinatie met andere specialisaties kunnen behandelen tot een optimaal effect.